Om Danatekt

Om Danatekt

Danatekt hudplejeprodukter er specielt udviklet til tør, ekstra tør, skællende, sart og udsat hud, der behøver ekstra pleje og beskyttelse. Danatekt produkterne kan med fordel bruges som supplement til behandlingscremer og Danatekt shampoo/vask er velegnet til vask af sart og tør hud i hovedbunden og på resten af kroppen. Alle produkterne er også velegnet til normal hud. Et bevidst valg for dig, der er optaget af, at din hud udsættes for så lidt parfume og potentielt skadelige stoffer som muligt.

Produktserien består af Danatekt lotion 21%, creme 25%, fedtcreme 70%, shampoo/vask til hår- og kropsvask, skånsom rensecreme og barrierecreme samt en brystvortecreme. Ved af vælge Danatekt produkterne, sikrer du skånsom vask og pleje af din hud på hele kroppen og i hovedbunden.

Danatekt produkterne er sammensat af milde og velkendte ingredienser og er alle uden parfume. De kan bruges dagligt af hele familien. Danatekt produkterne er svanemærket og bærer Allergy Certified mærket. Danatekt produkterne udvikles og produceres i Danmark og sælges på apoteket.

Du kan købe Danatekt på alle apoteker og online via disse links:

www.apotekeren.dk

www.apoteket-online.dk

www.dinapoteker.dk

www.webapoteket.dk

www.apopro.dk